5 oct. 2011

Jeleu de morcovi


De cum am vazut reteta Sursa , mi-am dorit sa o incerc si chiar am incercat-o. Sant atat de bune aceste jeleuri de nu te mai saturi sa le mananci yumi, yumi 

          reteta aici : http://www.liavagateste.ro/jeleu-de-morcovi/

12 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Dar ce culoare grozava au.Sigur sunt deliciosi bulgarasii acestia.Te pup!

Corina spunea...

Minunat arata Lia!Pup

Lia Maria Grozi spunea...

Pupici draga DiaMar,chiar sant deliciosi, noua ne plac mult si sant atat de usor de facut...
O seara placuta!

Antonina spunea...

O culoare tare placuta!! si n-am facut niciodata din morcovi.. sunt tare curioasa.. o sa incerc ! pupici

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesac Corinuta, pup si eu cu drag.
O seara frumoasa !

Lia Maria Grozi spunea...

Antonina multumesc si spor la treaba, astept impresiile...
Pupici si o seara frumoasa!

Diana spunea...

mmmm...ce frumosi sunt bulgarasi!au o culoare tare faina!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Diana atat pentru vizita cat si pentru apreciere.
Pupici

Cristina spunea...

Arata f frumos!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Cristina !
Pupici si o seara frumoasa.

Marius Barbu spunea...

O reteta foarte originala, sunt curios sa cunosc rezultatul pentru ca este greu de intuit. Frumoasa prezentarea!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Marius ! Si-ti sugerez sa o testezi...nu e greu de facut si zic eu ca nu vei fi deloc, dezamagit de gustul final.
Spor la bucatarit ! si daca te-am convins...nu uita, astept impresiile tale.
Duminica placuta!