27 sept. 2012

Gem de rosii


Fin si parfumat, cu o culoare intensa, minunat pentru prepararea aluaturi-lor dulci gen fursecuri ; biscuiti ; sau servit ca atare, pe o felie de paine proaspata, alaturi de o cana cu ceai.


Reteta aici : http://www.liavagateste.ro/gem-de-rosii/

10 comentarii:

Gabriela spunea...

Trebuie sa fie tare bun! N-am mai mancat asa ceva.

Lia Maria Grozi spunea...

Asa si este Gabriela, foarteeeeeee bun ! E fin, aromat, e altfel...
O seara frumoasa !

Ioana V. spunea...

e delicioasa! stiu!

Unknown spunea...

Asta chiar e o noutate pentru mine! Suna tare bine ;)

Lia Maria Grozi spunea...

Alinutzika, ma bucur ca stii de bunaciunea asta...
Multumesc !

Lia Maria Grozi spunea...

Draga Paula,ma bucur ca reteta mea, ti-a atras atentia si iti recomand s-o incerci, vei descoperi gusturi si arome noi, foarte delicate...
O zi frumoasa !

Rocsy Ciobanu spunea...

Cred ca este minunat, iar pozele sunt superbe.Bravo!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Rocsy, intradevar are un gust deosebit...
O seara frumoasa !

Gradinahobby spunea...

Arata tare bine si cred ca este si grozav de buna,trebuie sa o incerc.
Mai am o gramada de rosii si m-am cam saturat de salate,asa ca o sa fac o portie de proba.
Succes in tot ceea ce faci!

Lia Maria Grozi spunea...

Mihaela draga , merita sa incerci acest gem, este foarte fin, aromat si deosebit.
Multumesc de vizita si comentariu !
Un sfarsit de saptamana cat mai linistit !