Retete cu preparate testate si pregatite de mine, in casa. Aici veti gasi retete , dulci, retete sarate si diverse metode de pregatire , congelare sau depozitare mancare in conditii casnice.
Eu folosesc sfecla rosie si spanacul in locul colorantilor sintetici. Am sa fac si acest aperitiv cu atat mai mult cu cat apreciez ca l-ai folosit de Dragobete si mai ales ca nu a fost inimoara dulce :) Are o culoare minunata!
Am reusit, in sfarsit sa-ti trec blogul in lista mea cu blogurile pe care le urmaresc. Sa nu te superi daca nu o sa trec prea des. Mi-a placut cum arata rulada asta. Fac si eu, dar cu spanac si branza. Cu prima ocazie o fac si pe asta. Te pupic! Imi place blogul!
4 comentarii:
Eu folosesc sfecla rosie si spanacul in locul colorantilor sintetici.
Am sa fac si acest aperitiv cu atat mai mult cu cat apreciez ca l-ai folosit de Dragobete si mai ales ca nu a fost inimoara dulce :)
Are o culoare minunata!
O zi buna!
Multumesc Alina,pentru apreciere...asa este, de Dragobete, vroiam ceva natural, bun si sa nu fie neaparat dulce...
O zi buna draga mea, si tie !
Am reusit, in sfarsit sa-ti trec blogul in lista mea cu blogurile pe care le urmaresc.
Sa nu te superi daca nu o sa trec prea des.
Mi-a placut cum arata rulada asta.
Fac si eu, dar cu spanac si branza.
Cu prima ocazie o fac si pe asta.
Te pupic!
Imi place blogul!
Mari draga, multumesc pentru vizita...ma bucur ca-ti place aici, pe noul meu blog si te mai astept cu drag. Pupici.
Trimiteți un comentariu